fredag, lördag

i fredags jobbade johanna så vi satt hemma hos hennes värdfamilj och datanördade medans barnen sov, sen vid elva kom päronen hem så vi åkte hem till johanna och förkrökade lite, sen bar det iväg till zurich vid halv tre med natt bussen, på bussen till langstrasse blev det tjaffs med två störda killar, men det var lite roligt.

åt en jävligt god kebab, alladin har lätt den bästa i stan, sjukt stark. hängde sen på pirahna och lambada, var mycket folk vi kände så det var roligt, och så fort jag kommer till langstrasse så hör jag Emma! oftast av a-hii han e lite söt.
sen åkte vi hem runt 8 tiden, vi försökte klara vårt uppdrag men vissa är lite tröga och förstår inte :P



sen vaknade vi inte föräns sju på lördags kväll, då ringde leandro och ville att vi skulle komma till portugal (hardplatz) så vi åkte dit men då kunde inte han behaga sig att kommma föräns klockan 12! så vi fick hänga med tiago som är hel dryg , vi var barnvakter kan man säga, när leandro äntligen kommit så gick vi till Daniél där alla andra portugiser hängde. kortspel, film och alcohol. vi såg på mirrors skräckfilmen som jag och johanna redan sett innan så vi ägnade oss åt att  skrämmde upp dem ist. johanna sa till leandro att det var finito och att hon inte älskade honom längre, så känslorna gick lite upp och ner under kvällen men mestadels så var det skratt.

tiden gick alldeless för fort så sen vid halv sex gick vi till lambada men vi hängde utanför prinsessbaren med Bajk och väntade på hans kompis som är vakt där. var ganska intressant att stå ute oc kolla vad folk har för sig , och bajk är helt knäpp så skrattade åt honom mest hela tiden, sen när hans kompis slutat så åkte vi hem vid nio .

sov och sov sen på söndags kväll var vi nere i johannas kökk och lagade macaroner och då pratade vi om väldigt pinsamma och jätte dumma saker på svenska för ingen där förstår ju det ändå, men då sviskar johanna du tyst hon där är svensk tror jag , för hon hade svensk bakpulver . pinsamt men så kan det vara , hon sa ju inget heller

mia /skrivet av ia som sitter här och ganska nyss lärt sig att skriva sitt namn, nu ska vi leka tjipp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0