Zu hause

kom just hem från zurich, imorse vaknade jag upp hos annika när hon skulle sjutsa sina ungar till skolan. Känndes väldigt skönt att få ligga kvar och slappa. Vi åkte sen in till stan för att fixa ett nytt refilkort till henne eftersom hon lyckades supa bort mobilen i lördags.

Har hunnit med att ha tyska idag, det var lika roligt som alltid, lär mig mer och mer allafall. Men egentligen känns det som att man lär sig mer utanför skolan, men det skadar ju inte att ta lektioner.

Efter det så var jag och tjejerna på nelson för att chilla med en öl innan arbetet börjar igen imorgon



   image20  
Annikas handfat:)        nagellack är bra att he på efter några drinkar                       köpa biljett


Lite bilder från heljen, i Fredags kom jag till annika ganska sent så vi drack lite bärs till slällskapsresan, sen satte vi på tomten är far till alla barnen och somnade innan det roliga äns hann börja. Pålördag sen var vi på Glatt köpcentrum , köpte en svart tröja. "intresseklubben orkade inte äns skriva ner det". Men sen åkte vi hem till annika och gjorde iordning oss lite, gick sen lungt ner till tåget sammtidigt som vi pratar med Emilia på mobilen, "Är du på tåget vad bra för vi kliver snart på samma som dig" emilia" Men vi åker förbi Waltikon nu" "What" så vi såg det åka förbi , men tänkte att springer vi så kommer vi säket missa det, så vi sprang inte. Så vi fick börja festen där på tåghållplatsen. Det var en väldigt rolig kväll <3

Kommentarer
Postat av: Spunk

Indeed it was! Festa på tåghållplatsen ;) Det måste vi göra om!

2008-03-04 @ 00:36:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0