streetparade

Den här veckan har gått väldigt fort, tror att dagarna går så fort eftersom det är sommar, man kan röra sig friare
på vintern är det mörkt och man får lov att vara inne, och när man går ut så vill man bara in eftersom man fryser som fan.
Ja det jag tänkte säga är att nu är det snart fredag igen!

heljen som var har jag mest hängt i johannas nya student rum, hel najs har det blivit efter lite möbelbyte och så, är faktiskt avundsjuk! skulle också vilja bo så; då får man lite space lixom; blir galen varje kväll när jag vill lägga mej tidigt efter en jobbig dag så hör man bara skrik och grin ändå

vi gick ut på fredan, åkte hem till johanna och efterfestade med några, jag slocknade i sängen, den andre skulle ligga på tecken på golvet, så johanna fick sova på golvet:) På lördag var det streetparade, nån milion folk i centrum, massa tyskar vi träffade nästan bara tyskar. sen kör det runt lastbilar med techno musik , en dj på varje och dunkar, var så jävla roligt, vi kom inte in föräns fyra så missade de första.
Sen dasade vi vid stadelhofen där de hade en dj , var så sjukt mycket folk, vi var lite osmarta att gå på toa en i taget, så tappade bort johanna, men de sjuka va att vi hittade varandra igen bland allt folk.

Sen tog det slut vid 12 eller nått sånt, så vi drog mot hardbrucke för att försöka ta oss in på nån club för att fortsätta dunkandet. vi gick in på hives, behövde inte betala själva :) kostade 35 frank styck!  nästan 200 spänn,vi gick in vid tre kanske och de stängde inte föräns 12 på söndag morgon, så vi bestämde oss för att ta oss till langstrasse för att äta och sen åka tillbaka, att bli av med irriterande italienare var också en anledning
streetparade var as kul, synd att det bara var en dag
bilder kommer sen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0