brände böögg

ja de har lite roliga traditioner här nere, efter en skön morgon på måndag som innehöll lite sömn och mycket skrik utanför dörren. Men slapp ta hand om det själv i allafall, så drog till annika för där är det då mycket lugnare. Vi drog sen ner till zurich vid fem för att möta upp johanna. Vi var där fem i sex och det tände brasan kl sex så det var fin tajming. Så tillbaka till traditionen, de har en parad där de har klätt ut sig i gamla kläder från typ 1800 talet, med massa gatumusik och sånt, sen sist i paraden färdas bögen, alltså en stor snögubbe gjord av nånting, som de stoppat sprängämnen i huvet på. Sen ställer de den längt upp på en brasa, som en majbrasa kan man säga. Sen ju fortare bögens huve sprängs ju bättre sommar blir det. Det roligaste med allt är ju att han heter Böögg snögubben:P Det tog allafall 26.1 minuter så sommaren blir väll halvbra kanske.

Sen anslöt Ch också och vi drog upp till bahnhof och mötte upp Louise och sen kom karin med, vart en trevlig kväll, vi var på newsbar johanna skulle visa sin snygga bartender, han var dock inte där, men de hade fler ;)

idag har jag tillbringat dagen i Winterthur med barnen och Chat, hon som städar och tar hand om banren lite på måndagar. Hon är väldigt söt och snäll, ska få barn nu snart, en pojke :) vi var på museum och sen fick barnen happy meal, var väldigt uppskattat kan jag säga.

image48

sleep well

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0